Coaching upgrade strippenkaart

COACHING UPGRADE STRIPPENKAART

De Coaching Upgrade Strippenkaart van House of Blossom Coaching & Consultancy biedt organisaties zoals de jouwe de mogelijkheid om coachgesprekken aan te bieden aan jouw waardevolle medewerkers en jouzelf!  In alle lagen van de organisatie, zonder ingewikkelde procedures inzake toestemming of budgetten. Wil jij ook graag gecoacht worden?

De Coaching Upgrade Strippenkaart van House of Blossom is makkelijk, doeltreffend en kent geen ingewikkelde procedures inzake toestemming of budgetten. Met behulp van de Coaching Strippenkaart biedt House of Blossom jou en je organisatie de gelegenheid op een laagdrempelige manier coachgesprekken te faciliteren aan de waardevolle medewerkers en natuurlijk jou zelf.

KWETSBAARHEID IS DE GROOTSTE VORM VAN ZELFVERTROUWEN

Margareth Ross

Hoe werkt dit in de praktijk

De Coaching Upgrade Strippenkaart is één jaar geldig en te gebruiken door alle lagen van jouw organisatie. De coachingsuren kunnen op elk vraagstuk ingezet worden binnen jouw organisatie. Daarnaast voor jou persoonlijk is deze in te zetten buiten een coachings traject of pakket.  Een persoonlijke coachingssessie duurt gemiddeld 1,5 uur en vindt plaats op een top locatie of via beeldbellen.

“Je neemt het heft weer in eigen hand en geniet van je eigen keuzes!”

De House of Blossom Coaching Upgrade Strippenkaart is iets voor jou als:

Over Margareth

Margareth is telg van een ondernemersfamilie.  Ze stond al vroeg op de markt en hielp mee met sorteren als bijbaantje.  Ze doorliep een diversiteit aan opleidingen en studies van Retail, Sales, Office, Public Relations, Management, Coaching, Training, Online Marketing.

Vanuit haar eigen waardes heeft ze haar definitie van succes gecreëerd onafhankelijk van de omstandigheden na eindelijk haar vraag te beantwoorden; “Wat wil ik?”. Relaties die helder en respectvol zijn, met durf maar met liefde communiceren en een gezonde werk en privé balans. Door een flexibiliteit te creeren, richt Margareth zich op een harmonieuze synergie van alle aspecten in het leven. Zo groeide House of Blossom Retail Consultancy & Coaching. Een ‘huis’ waarin mensen in een veilige omgeving naar zichzelf en hun bedrijf kunnen kijken, handvaten krijgen, actie ondernemen en bloesem groeit.

Wat zeggen anderen?

“Ik wist niet dat mijn energie zoveel impact had op mijn omgeving. In mijn nieuwe functie vanuit ondersteunend naar leidinggevend ben ik bewuster van mijn kracht. Ik ben door de Reveal Strength coaching van House of Blossom by Margareth efficiënter en duidelijker voor mijn omgeving. Ik geniet; Yeeaah!”

Alexandra - Operationeel Manager

“Margareth blijft zichzelf en anderen uitdagen en ontwikkelen. Feedback geven en ontvangen is een sterke eigenschap van haar, waarin ze verschil kan maken bij ieder. Daarnaast heeft ze mij ook geleerd om een goede werk en privé balans te creëeren en successen te vieren.

Fomilo- Traffic Coördinator

“Ik heb in de afgelopen jaren meerdere keren gewerkt met Margareth in mijn teams. Ze is iemand met passie en drive, gecombineerd met een persoonlijke en vooral menselijke touch. Zij weet zichzelf en het team uit te dagen om meer uit zichzelf te halen. Niet alleen in praktische resultaten maar ook in het genieten”

Cesar– trainer & coach 8daW