Reveal Your Challenge – Training

Reveal Your Challenge - Training

Als professional of ondernemer komt er veel op je af. Het is dan lastig om in te schatten waar jouw prioriteiten liggen. Dit kan er voor zorgen dat jij niet de gewenste resultaten behaalt. Dit brengt angsten en onzekerheden met zich mee en de uitdagingen zijn voor ieder persoon anders.

De grootte van de uitdagingen zijn verschillend. Zo kan het zijn dat je het lastig vindt om gesprekken te voeren, dat je moeite hebt met het aantrekken van nieuwe klanten of dat je niet weet hoe je het beste kan samenwerken. Er kunnen uitdagingen ontstaan bij het hebben van veel goeie ideeën, omdat je de focus dreigt te verliezen. Er kan angst heersen voor de toekomst, omdat je niet weet hoe je het beste kan innoveren en groeien. Er kan spanning om de hoek komen kijken, omdat je de juiste balans tussen werk en privé nog niet gevonden hebt. Alle onzekerheden komen uit het grijze gebied tussen jouw gewenste en jouw huidige realiteit.

In de acht sessies van de Reveal Your Challenge Training van House of Blossom Coaching & Consultancy vinden wij samen een weg om jouw uitdaging aan te gaan. Nieuwe gereedschappen in combinatie met een nieuwe houding, geven jou de vrijheid om obstakels te allen tijde te overwinnen. Met een heldere definitie van jouw succes, zorg je voor meer structuur, duidelijkheid en tevredenheid. Je leert te handelen vanuit jouw authentieke kern. Dit zorgt voor meer actie en meer gewenste resultaten.

“Je leert succesvolle keuzes te maken en alle verborgen potentie te ontdekken en te benutten”

Margareth Ros

Voor wie?

De Reveal Your Challenge Training is voor jou als:
“Je neemt het heft weer in eigen hand en geniet van je eigen keuzes!”
Na de Reveal Your Challenge Training :

Over Margareth

Margareth is telg van een ondernemersfamilie.  Ze stond al vroeg op de markt en hielp mee met sorteren als bijbaantje.  Ze doorliep een diversiteit aan opleidingen en studies van Retail, Sales, Office, Public Relations, Management, Coaching, Training, Online Marketing.

Vanuit haar eigen waardes heeft ze haar definitie van succes gecreëerd onafhankelijk van de omstandigheden na eindelijk haar vraag te beantwoorden; “Wat wil ik?”. Relaties die helder en respectvol zijn, met durf maar met liefde communiceren en een gezonde werk en privé balans. Door een flexibiliteit te creeren, richt Margareth zich op een harmonieuze synergie van alle aspecten in het leven. Zo groeide House of Blossom Retail Consultancy & Coaching. Een ‘huis’ waarin mensen in een veilige omgeving naar zichzelf en hun bedrijf kunnen kijken, handvaten krijgen, actie ondernemen en bloesem groeit.

Wat zeggen anderen?

“Ik wist niet dat mijn energie zoveel impact had op mijn omgeving. In mijn nieuwe functie vanuit ondersteunend naar leidinggevend ben ik bewuster van mijn kracht. Ik ben door de Reveal Strength coaching van House of Blossom by Margareth efficiënter en duidelijker voor mijn omgeving. Ik geniet; Yeeaah!”

Alexandra - Operationeel Manager

“Margareth blijft zichzelf en anderen uitdagen en ontwikkelen. Feedback geven en ontvangen is een sterke eigenschap van haar, waarin ze verschil kan maken bij ieder. Daarnaast heeft ze mij ook geleerd om een goede werk en privé balans te creëeren en successen te vieren.

Fomilo- Traffic Coördinator

“Ik heb in de afgelopen jaren meerdere keren gewerkt met Margareth in mijn teams. Ze is iemand met passie en drive, gecombineerd met een persoonlijke en vooral menselijke touch. Zij weet zichzelf en het team uit te dagen om meer uit zichzelf te halen. Niet alleen in praktische resultaten maar ook in het genieten”

Cesar– trainer & coach 8daW