Over House of Blossom

Over Margareth

Het begin van House of Blossom

Margareth groeide op in een ondernemersfamilie, van visboer tot worstenbroodfabrikant, van tv producenten tot zondagschool stichtingen naar aan de voet staan van de Vintage kleding revival door het kledingsorteerbedrijf van haar ouders. Ze stond al vroeg op de markt met partijen kleding verkoop, hielp mee met sorteren als bijbaantje en kwam na school naar kantoor achter de typemachine… 

Verder doorliep ze een diversiteit aan opleidingen van Retail, Sales, Office, tot Public Relations, Management, Coaching en Training. Om haar horizon te verbreden, ging ze niet als aupair naar het buitenland zoals veel van haar vriendinnen, maar vertrok ze voor een jaar Theologie studie naar The Lake District in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast had Margareth het voorrecht samen met haar moeder meer dan 55 landen en hun culturen te bezoeken, tijdens de zakenreizen van het familiebedrijf. Ze startte met haar eigen Vintage kleding winkel in de negen klein straatjes in Amsterdam in 1995 na office jobs bij American Express.

Haar honger naar kennis, nieuwe ervaringen en groei bleef aanwezig en ze deed ook recent nog Post HBO studies in Online Marketing en Coaching voor individuen. Door de jaren heen is haar hands on mentaliteit, iedere gelegenheid optimaal benutten, haar efficientie , doelgericht zijn met een oog voor improvisatie door de situaties waar ze in rolde alleen maar gegroeid.  Margareth heeft aan de diversiteit aan stadia in haar leven waar ze in terecht kwam van zzp’r, moeder, eigen bedrijven tot in loondienst een ‘growth mindset’ en positief opportunisme overgehouden en gaat voor het beste ook al is het soms nog niet voor iedereen zichtbaar. Als Europees geaccrediteerd Persoonlijke Ontwikkelingscoach, High End Senior Retail Sales Manager en nog veel meer. Een diversiteit aan gebieden in haar leven waarin ze nu focust op de Limited Edition; als bedrijf, team en als mens.

Haar definitie van succes

Vanuit haar eigen waardes heeft ze haar definitie van succes gecreeerd; onafhankelijk van de omstandigheden. Relaties die helder en respectvol zijn, met durf maar met liefde communiceren en een gezonde werk en prive balans. Haar kinderen opvoeden als waardevolle individuen met hun eigen pad met recht en vrijheid tot het maken van hun eigen spannende mooie keuzes. Door een flexibiliteit te creeren, richt Margareth zich op een harmonieuze synergie van alle aspecten in het leven.

2014 een onverwachte gebeurtenis

In 2014 werd Margareth door een onverwachtse gebeurtenis, haar contract werd niet verlengd, gedwongen haar uitdagingen en routines onder ogen te komen. Een nieuwe periode van trainingen, coaching en workshops begon. Toen de basisvraag werd gesteld: “Wat wil jij in je leven?” kon ze geen antwoord geven en was er eindelijk ruimte voor eigen emoties. Het waren onder andere de Reveal Your Strength Coaching en de Reveal Your Success Training, die haar hielpen anders te gaan denken en een andere levenshouding aan te nemen.  Een doorbraak ontstond; Ze moest niet, zo mocht! Ze leerde dat ze zelf kon kiezen voor haar eigen leven en haar eigen toekomst kon creeren. De Limited Edition.

Start van House of Blossom

Door de verweving van haar kennis, ervaringen, intuitie en inzichten is zij een kameleon en door deze verwevingen te bundelen, creeerde zij haar House of Blossom coaching en consultancy. Een plek of ruimte waarin mensen in een veilige omgeving naar zichzelf en/of hun onderneming kunnen kijken, handvaten krijgen, actie ondernemen en groeien. Hiermee blijft ze met liefde, plezier, vertrouwen, gedreven streven naar het optimum, om zo bij te dragen aan een hoger doel.