Reveal Your Strength Coaching

Reveal Your Strength Coaching

De Maatwerk Reveal your Strenght coaching  is gericht op jouw levenshouding op persoonlijk en professioneel vlak.

In praktische 1 op 1 sessies werken we aan het hervinden en gebruiken van jouw authentieke kracht die al verscholen ligt. Dit ondersteunt jou in het weer zien wat je potentieel en kwaliteiten zijn. De actiegerichte coaching leert jou hoe je vanuit vrijheid authentieke keuzes maakt, angsten overwint en weer met plezier jouw leven van zelfvertrouwen leeft.

De coach sessies van maximaal 1,5 uur zullen plaatsvinden op selectieve locaties en aan onze wensen voldoen om in de beste setting een inspirerende sessie te hebben.

“The whole point of being alive is to evolve and blossom into the complete person you were intended to be.”

Margareth Ros

Tijdens deze sessies:

“Je neemt het heft weer in eigen hand en geniet van je eigen keuzes!”

Na afloop van de coaching:

Over Margareth

Margareth is telg van een ondernemersfamilie.  Ze stond al vroeg op de markt en hielp mee met sorteren als bijbaantje.  Ze doorliep een diversiteit aan opleidingen en studies van Retail, Sales, Office, Public Relations, Management, Coaching, Training, Online Marketing.

Vanuit haar eigen waardes heeft ze haar definitie van succes gecreëerd onafhankelijk van de omstandigheden na eindelijk haar vraag te beantwoorden; “Wat wil ik?”. Relaties die helder en respectvol zijn, met durf maar met liefde communiceren en een gezonde werk en privé balans. Door een flexibiliteit te creeren, richt Margareth zich op een harmonieuze synergie van alle aspecten in het leven. Zo groeide House of Blossom Retail Consultancy & Coaching. Een ‘huis’ waarin mensen in een veilige omgeving naar zichzelf en hun bedrijf kunnen kijken, handvaten krijgen, actie ondernemen en bloesem groeit.

Wat zeggen anderen?

“Ik wist niet dat mijn energie zoveel impact had op mijn omgeving. In mijn nieuwe functie vanuit ondersteunend naar leidinggevend ben ik bewuster van mijn kracht. Ik ben door de Reveal Strength coaching van House of Blossom by Margareth efficiënter en duidelijker voor mijn omgeving. Ik geniet; Yeeaah!”

Alexandra - Operationeel Manager

“Margareth blijft zichzelf en anderen uitdagen en ontwikkelen. Feedback geven en ontvangen is een sterke eigenschap van haar, waarin ze verschil kan maken bij ieder. Daarnaast heeft ze mij ook geleerd om een goede werk en privé balans te creëeren en successen te vieren.

Fomilo- Traffic Coördinator

“Ik heb in de afgelopen jaren meerdere keren gewerkt met Margareth in mijn teams. Ze is iemand met passie en drive, gecombineerd met een persoonlijke en vooral menselijke touch. Zij weet zichzelf en het team uit te dagen om meer uit zichzelf te halen. Niet alleen in praktische resultaten maar ook in het genieten”

Cesar– trainer & coach 8daW