House of Blossom Personal

House of Blossom Personal

Reveal Your Strength Coaching

De Maatwerk Reveal your Strenght coaching van House of Blossom Coaching & Consultancy is gericht op jouw levenshouding op persoonlijk en professioneel vlak. In praktische 1 op 1 sessies werken we samen aan het herontdekken en gebruiken van jouw authentieke kracht. Dit ondersteunt jou in het weer zien wat je potentieel en kwaliteiten zijn. De actiegerichte coaching leert jou hoe je vanuit vrijheid je eigen pure keuzes maakt, angsten overwint en met plezier jouw leven van zelfvertrouwen leeft.

“Je neemt het heft weer in eigen hand en geniet van je eigen keuzes!”

De Reveal Your Strength coaching is voor jou als:

Reveal Your Succes Coaching

Als professional in optima forma is je werk een uiting van jouw kwaliteiten en ondersteunt jouw werkgever of je onderneming jou in elk aspect van je leven. Je professionele leven dient als support naar jouw ideale manier van leven. Het kan voorkomen dat er hindernissen zijn opgedoken, waardoor je niet meer je originele plan van aanpak kan volgen.

“Je leert succesvolle keuzes te maken en alle verborgen potentie te ontdekken en te benutten”

De Reveal Your Succes  coaching is voor jou als:

COACHING UPGRADE STRIPPENKAART

COACHING UPGRADE STRIPPENKAART De Coaching Upgrade Strippenkaart van House of Blossom Coaching & Consultancy biedt organisaties zoals de jouwe de mogelijkheid om coachgesprekken aan te bieden aan jouw waardevolle medewerkers en jouzelf! In alle lagen van de organisatie, zonder ingewikkelde procedures inzake toestemming of budgetten. Wil jij ook graag gecoacht word

Over Margareth

Margareth is telg van een ondernemersfamilie.  Ze stond al vroeg op de markt en hielp mee met sorteren als bijbaantje.  Ze doorliep een diversiteit aan opleidingen en studies van Retail, Sales, Office, Public Relations, Management, Coaching, Training, Online Marketing.

Vanuit haar eigen waardes heeft ze haar definitie van succes gecreëerd onafhankelijk van de omstandigheden na eindelijk haar vraag te beantwoorden; “Wat wil ik?”. Relaties die helder en respectvol zijn, met durf maar met liefde communiceren en een gezonde werk en privé balans. Door een flexibiliteit te creeren, richt Margareth zich op een harmonieuze synergie van alle aspecten in het leven. Zo groeide House of Blossom Retail Consultancy & Coaching. Een ‘huis’ waarin mensen in een veilige omgeving naar zichzelf en hun bedrijf kunnen kijken, handvaten krijgen, actie ondernemen en bloesem groeit.

Wat zeggen anderen?

“Ik wist niet dat mijn energie zoveel impact had op mijn omgeving. In mijn nieuwe functie vanuit ondersteunend naar leidinggevend ben ik bewuster van mijn kracht. Ik ben door de Reveal Strength coaching van House of Blossom by Margareth efficiënter en duidelijker voor mijn omgeving. Ik geniet; Yeeaah!”

Alexandra - Operationeel Manager

“Margareth blijft zichzelf en anderen uitdagen en ontwikkelen. Feedback geven en ontvangen is een sterke eigenschap van haar, waarin ze verschil kan maken bij ieder. Daarnaast heeft ze mij ook geleerd om een goede werk en privé balans te creëeren en successen te vieren.

Fomilo- Traffic Coördinator

“Ik heb in de afgelopen jaren meerdere keren gewerkt met Margareth in mijn teams. Ze is iemand met passie en drive, gecombineerd met een persoonlijke en vooral menselijke touch. Zij weet zichzelf en het team uit te dagen om meer uit zichzelf te halen. Niet alleen in praktische resultaten maar ook in het genieten”

Cesar– trainer & coach 8daW