Reveal Your Success Training

Reveal Your Success Training

Als professional in optima forma is je werk een uiting van jouw kwaliteiten en ondersteunt jouw werkgever of je onderneming jou in elk aspect van je leven. Je professionele leven dient als support naar jouw ideale manier van leven. Het kan voorkomen dat er hindernissen zijn opgedoken, waardoor je niet meer je originele plan van aanpak met succes kan volgen.

Omdat ieder individu een eigen weg bewandelt, verschillen de hindernissen. Het kan zijn dat je het idee hebt dat jouw functie of bedrijf je leven niet meer support of dat je wordt tegengehouden in je groei. Je kan het gevoel krijgen dat je een glazen plafond hebt bereikt, je stagneert en verliest je drive en energie. De grote doelen die je voor ogen had, vervagen en je successen voelen als routine. Dit gevoel schaadt je passie, voldoening en drive. Het herontdekken van de uiting van jouw waardes die voor jou de kern van je successen zijn met de Reveal Your Success Training van House of Blossom Coaching & Consultancy, zorgt ervoor dat er geen hindernissen meer zijn.

“Je leert succesvolle keuzes te maken en alle verborgen potentie te ontdekken en te benutten”

Margareth Ross

Voor wie?

De Reveal your Succes training van House of Blossom Coaching & Consultancy leert jou binnen 3 maanden hoe jij sturing kan geven aan alle aspecten in jouw leven. Oude patronen worden doorbroken en angsten worden overwonnen. Tijdens de 2 wekelijkse on the job/ op locatie en online sessies leer je zakelijke en persoonlijke doelen te stellen vanuit jouw verkozen vrijheid en jouw unieke essentie. Een vernieuwde definitie van succes, helpt je jouw juiste beslissingen te nemen op ieder moment in het leven. Je leert hoe je altijd de controle in jouw leven kan terugpakken, zelfs in uitdagende tijden. Je krijgt een nieuwe kijk op jezelf, jouw kwaliteiten en jouw leiderschap. De energie wordt verhoogd en je zult effectiever in actie komen. Ik wil je graag helpen met het creëren van jouw ideale realiteit. Neem contact met mij op, zodat wij samen kunnen kijken naar wat ik voor jou kan betekenen.

Deze training is voor jou als:

“Je neemt het heft weer in eigen hand en geniet van je eigen keuzes!”

Na de Reveal your Succes Training:

Over Margareth

Margareth is telg van een ondernemersfamilie.  Ze stond al vroeg op de markt en hielp mee met sorteren als bijbaantje.  Ze doorliep een diversiteit aan opleidingen en studies van Retail, Sales, Office, Public Relations, Management, Coaching, Training, Online Marketing.

Vanuit haar eigen waardes heeft ze haar definitie van succes gecreëerd onafhankelijk van de omstandigheden na eindelijk haar vraag te beantwoorden; “Wat wil ik?”. Relaties die helder en respectvol zijn, met durf maar met liefde communiceren en een gezonde werk en privé balans. Door een flexibiliteit te creeren, richt Margareth zich op een harmonieuze synergie van alle aspecten in het leven. Zo groeide House of Blossom Retail Consultancy & Coaching. Een ‘huis’ waarin mensen in een veilige omgeving naar zichzelf en hun bedrijf kunnen kijken, handvaten krijgen, actie ondernemen en bloesem groeit.

Wat zeggen anderen?

“Ik wist niet dat mijn energie zoveel impact had op mijn omgeving. In mijn nieuwe functie vanuit ondersteunend naar leidinggevend ben ik bewuster van mijn kracht. Ik ben door de Reveal Strength coaching van House of Blossom by Margareth efficiënter en duidelijker voor mijn omgeving. Ik geniet; Yeeaah!”

Alexandra - Operationeel Manager

“Margareth blijft zichzelf en anderen uitdagen en ontwikkelen. Feedback geven en ontvangen is een sterke eigenschap van haar, waarin ze verschil kan maken bij ieder. Daarnaast heeft ze mij ook geleerd om een goede werk en privé balans te creëeren en successen te vieren.

Fomilo- Traffic Coördinator

“Ik heb in de afgelopen jaren meerdere keren gewerkt met Margareth in mijn teams. Ze is iemand met passie en drive, gecombineerd met een persoonlijke en vooral menselijke touch. Zij weet zichzelf en het team uit te dagen om meer uit zichzelf te halen. Niet alleen in praktische resultaten maar ook in het genieten”

Cesar– trainer & coach 8daW