Reveal your Results Consultancy & Interim

Results - Retail Training & Consultancy en Interim

Vanuit een onbevangen nieuwsgierigheid naar bijna alles word ik geïnspireerd en raak ik geïnteresseerd in hoe dingen beter, slimmer, leuker of efficiënter kunnen.

Zo ook bij mens, team of organisatie. In de harde commerciële wereld leerde ik wat ondernemen was.

Je bent zo goed als je laatste succes.

Margareth Ros

Voor jou en je bedrijf als je de vraag stelt: 

“You get in life what you have the courage to ask for.”

Retail Training voor jou:

Interim Management voor jou:

Ben jij voor een korte of langere periode op zoek naar een allround Retail manager en coach met een voorliefde voor potentieel? Iemand die:

 

Behoefte aan maatwerk en een objectieve sparringpartner?

Retail Consultancy voor jou:

Over Margareth

Margareth is telg van een ondernemersfamilie.  Ze stond al vroeg op de markt en hielp mee met sorteren als bijbaantje.  Ze doorliep een diversiteit aan opleidingen en studies van Retail, Sales, Office, Public Relations, Management, Coaching, Training, Online Marketing.

Vanuit haar eigen waardes heeft ze haar definitie van succes gecreëerd onafhankelijk van de omstandigheden na eindelijk haar vraag te beantwoorden; “Wat wil ik?”. Relaties die helder en respectvol zijn, met durf maar met liefde communiceren en een gezonde werk en privé balans. Door een flexibiliteit te creeren, richt Margareth zich op een harmonieuze synergie van alle aspecten in het leven. Zo groeide House of Blossom Retail Consultancy & Coaching. Een ‘huis’ waarin mensen in een veilige omgeving naar zichzelf en hun bedrijf kunnen kijken, handvaten krijgen, actie ondernemen en bloesem groeit.

Wat zeggen anderen?

“Margareth has been some one to build on. She was willing to show and explain to me both the sides of the company as wel as the side of the manager. Margareth is some one to trust, share passion with and together grow to better stages. Working with her was a pleasure and she gave me insight in the retail business which wil be of great vaue in my upcoming career. I will definitely recommend her, because of her great knowledge about industry and long term experience”.

Tim - Student & Sales Advisor

“Margareth is een gedreven vrouw. Ze weet op een liefdevolle manier bij iedereen het beste naar boven te halen. Dit heeft mij en ons team doen groeien en wij hebben samen mooie resultaten neer gezet”.

Sabina - Spa Manager

“Ik heb in de afgelopen jaren meerdere keren gewerkt met Margareth in mijn teams. Ze is iemand met passie en drive, gecombineerd met een persoonlijke en vooral menselijke touch. Zij weet zichzelf en het team uit te dagen om meer uit zichzelf te halen. Niet alleen in praktische resultaten maar ook in het genieten”

Cesar– trainer & coach 8daW