House of Blossom Business

House of Blossom Business

Results - Retail Training & Consultancy

Vanuit een onbevangen nieuwsgierigheid naar bijna alles word ik geïnspireerd en raak ik geïnteresseerd in hoe dingen beter, slimmer, leuker of efficiënter kunnen. Zo ook de groei bij mens, team of organisatie. Je bent zo goed als je laatste succes. Met House of Blossom Business geef ik op locatie en online trainingen, advies en consult.

Blossom Business is voor jou als je getriggerd wordt door de volgende vragen:

Challenge - Training & Coaching

Als professional of ondernemer komt er veel op je af. Het is dan lastig om in te schatten waar jouw prioriteiten liggen. Dit kan ervoor zorgen dat jij niet de gewenste resultaten behaalt. Dit brengt angsten en onzekerheden met zich mee en de uitdagingen zijn voor ieder persoon anders.

“Don’t limit your challenges, challenge your limits”

Reveal Your Results Interim Retail Management

Ben jij voor een korte of langere periode op zoek naar een allround Retail manager en/of coach met een voorliefde voor potentieel?

Heb je behoefte aan iemand die :

Over Margareth

Margareth is telg van een ondernemersfamilie.  Ze stond al vroeg op de markt en hielp mee met sorteren als bijbaantje.  Ze doorliep een diversiteit aan opleidingen en studies van Retail, Sales, Office, Public Relations, Management, Coaching, Training, Online Marketing.

Vanuit haar eigen waardes heeft ze haar definitie van succes gecreëerd onafhankelijk van de omstandigheden na eindelijk haar vraag te beantwoorden; “Wat wil ik?”. Relaties die helder en respectvol zijn, met durf maar met liefde communiceren en een gezonde werk en privé balans. Door een flexibiliteit te creeren, richt Margareth zich op een harmonieuze synergie van alle aspecten in het leven. Zo groeide House of Blossom Retail Consultancy & Coaching. Een ‘huis’ waarin mensen in een veilige omgeving naar zichzelf en hun bedrijf kunnen kijken, handvaten krijgen, actie ondernemen en bloesem groeit.

Wat zeggen anderen?

“Ik wist niet dat mijn energie zoveel impact had op mijn omgeving. In mijn nieuwe functie vanuit ondersteunend naar leidinggevend ben ik bewuster van mijn kracht. Ik ben door de Reveal Strength coaching van House of Blossom by Margareth efficiënter en duidelijker voor mijn omgeving. Ik geniet; Yeeaah!”

Alexandra - Operationeel Manager

“Margareth blijft zichzelf en anderen uitdagen en ontwikkelen. Feedback geven en ontvangen is een sterke eigenschap van haar, waarin ze verschil kan maken bij ieder. Daarnaast heeft ze mij ook geleerd om een goede werk en privé balans te creëeren en successen te vieren.

Fomilo- Traffic Coördinator

“Ik heb in de afgelopen jaren meerdere keren gewerkt met Margareth in mijn teams. Ze is iemand met passie en drive, gecombineerd met een persoonlijke en vooral menselijke touch. Zij weet zichzelf en het team uit te dagen om meer uit zichzelf te halen. Niet alleen in praktische resultaten maar ook in het genieten”

Cesar– trainer & coach 8daW